Doe-het-zelf

Wanneer je ervoor kiest om de vingerschermingsprofielen of deurblokkeerder zelf te monteren, sta je er niet alleen voor bij Vingerstrip. Het monteren van onze producten is met een beetje kluservaring prima zelf te doen. Hiervoor kun je eenvoudig de meegeleverde handleiding volgen of bekijk onze handige montagevideo's.

Door te kiezen voor een professionele vingerstrip, voorkom je dat kinderen of volwassenen hun vingers bezeren tussen de deur. Voor ieder type deur is een passende vingerstrip. Alle vingerbeschermingsprofielen van Ellen zijn solide en strak vormgegeven en zijn ontwikkeld om zware klappen op te vangen en jarenlang mee te gaan. Ze voorkomen pijnlijke vingerbeknellingen. 

Montage Ellen Finprotect 

Om ervoor te zorgen het vingerbeschermingsprofiel goed functioneert, is het belangrijk deze op de juiste manier te monteren.

  • Geschikt voor alle Ellen Finprotect deurprofielen
  • Doe-het-zelf: 20-30 minuten

Download handleiding

Montage Ellen Salvadita

Veiligheidssysteem die de deur vanaf de sluitzijde blokkeert als die krachtig wordt dichtgeduwd. Zo voorkom je vingers tussen de deur.

  • Doe-het-zelf: 20 minuten

Kom je er toch niet helemaal uit?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

  • Alle vingerstrips zijn SKG-IKOB®-gecertificeerd

  • ’s Werelds hoogste norm voor vingerbescherming

Dat kinderen veilig en onbezorgd kunnen spelen is voor ons zeer belangrijk. We hebben helaas geen ogen in ons achterhoofd dus is het lastig alles goed in de gaten te houden. Nu alle deuren zijn voorzien van een vingerstrip hoef ik mij in ieder geval geen zorgen meer te maken over vingers die bekneld raken tussen een deur.

Eigenaresse Kinderdagverblijf

Merel de Vries