Over Vingerstrip

Een veilige speel-, werk- en leefomgeving moet in onze ogen vanzelfsprekend zijn. Zodat je onbezorgd kan leven, spelen en leren. Wij willen een deel van die beschermde en veilige omgeving creëren door een simpele maar doeltreffende oplossing; De vingerstrip voor veilige vingers.


Vingerstrip is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in beschermingsprofielen voor deuren. Bij de ontwikkeling van onze producten en diensten kijken we naar hoe we een bijdrage kunnen leveren aan een veilige en beschermde omgeving. Elke denkbare situatie verdient een passende oplossing. We zetten dan ook graag een stapje extra.


Onze kernwaarden zijn Aandacht, Opgewekt en Zeker. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. 


Aandacht: Aan de producten die we verkopen wordt veel aandacht besteed bij de ontwikkeling en productie. En bij de plaatsing ervan zorgen onze monteurs niet alleen dat dit correct gebeurt, ze zorgen ook voor een veilige omgeving tijdens het plaatsen. Dus geen rondslingerende materialen en gereedschappen waaraan kinderen of volwassenen zich kunnen bezeren.


Opgewekt: Vingerbeknellingen zijn niet leuk. Ze voorkomen wel. Als onze producten een kleine bijdrage kunnen leveren aan een omgeving waar kleine ongelukken tot het verleden behoren, maakt dat ons blij. 


Zeker: We zijn scherp op het inschatten van gevaarlijke situaties en komen met effectieve, duurzame oplossingen ter voorkomen van kleine ongelukjes en pijnlijke momenten. Onze vingerbeschermingsproducten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.